Stratégia pre rodinný rozpočet – peniaze späť z každodenných nákupov

Sledovanie rodinného rozpočtu je dnes dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. Ľudia sa v súčasnosti častejšie stretávajú s finančnými výzvami, vrátane rastúcich cien, pracovnej neistoty a iných ekonomických problémov. Niektoré výdavky, ako napríklad potraviny alebo oblečenie, nemôžeme vynechať zo svojich nákladov. Peniaze späť z každodenných nákupov sú skvelým spôsobom, ako získať čo najviac za každé minúté euro. Tipli vám pomôže ušetriť a vytvoriť čo najvyvážanejší rodinný rozpočet.

Peniaze späť? Ako to funguje

Rôzne supermarkety majú svoje vernostné programy. Určite ste už počuli o Tesco Clubcard alebo Lidl kupónoch. V súčasnej dobe však stúpa popularita portálov, ktoré ponúkajú peniaze späť z každého nákupu v rôznych obchodoch. Takýmto portálom je aj Tipli.sk. Stačí sa zaregistrovať, a šetrenie vám pôjde naozaj samo. Za každý nákup získate odmeny, ktoré môžete zbierať a následne si ich nechať vyplatiť na váš bankový účet. Takto si euro po euro našetríte na ďalšie nákupy a nevyhnutnosti. Potrebujete nakúpiť na nedeľný obed či nové oblečenie pre vaše deti? Prekliknite sa na obchod cez Tipli, a aj dennodenné nákupy vám nenarušia váš rodinný rozpočet.

Raňajky, obed, večera – šetrite s Tesco online nákupmi

K najpopulárnejším supermarketom na Slovensku patrí určite Tesco. Medzi známe dôvody prečo patria Clubcard ceny, Tesco kupóny a vysoká kvalita potravín. Okrem toho existujú aj iné výhody. Hlavne počas obdobia koronavírusu nimi boli Tesco online nákupy. Svoju popularitu si ale zachovali aj po skončení pandémie. Jednoducho môžete objednať potrebné potraviny z Tesca a čakať, kým vám ich kuriér doručí. Všetko rýchlo a bez zbytočných starostí.

Niekedy si človek neuvedomuje, že čas patrí k jeho najväčším bohatstvám. Bez ohľadu na to, či využijete čas na prácu alebo strávite čas s rodinou, jeho hodnota je neoceniteľná. Treba ho získať v každej možnej situácii. Stačí nakupovať online a všetky potrebné potraviny z Tesca vám prídu priamo domov. Ako teda vyťažiť čo najviac z každodenných nákupov potravín? Využívajte Tesco kupóny a najmä spojte Tipli s Tesco online nákupmi. Tým ušetríte nielen peniaze, ale aj čas.

Trendy oblečenie a výhodné ceny

Po potravinách je oblečenie určite ďalšou položkou, ktorá tvorí významnú časť každého rodinného rozpočtu. Hľadať spôsoby šetrenia sa v tejto oblasti určite oplatí. Tchibo nie je len o káve. Je pravda, že Tchibo a káva idú ruka v ruke, no ak potrebujete nový outfit, v Tchibe si prídete na svoje. Nájdete tam nové elegantné nohavice, teplý zimný sveter alebo pohodlné pyžamo. Hlavným lákadlom sú určite dostupné ceny. Stačí využiť peniaze späť od Tipli, a v Tchibe oblečiete celú svoju rodinu, pričom váš rodinný rozpočet to ani nezbadá. Ak si chcete naozaj užiť minimálne ceny, pamätajte aj na Tchibo zľavové kódy. Kde ich hľadať? Tipli vám okrem peňazí späť ponúka aj prehľad tých najaktuálnejších zliav a kupónov. Ak teda hľadaté Tchibo zľavový kód, určite sa pozrite na Tipli.

Niekomu to možno nejde do hlavy, ale kvalitná móda je aj v supermarketoch. Lidl môže slúžiť ako príklad. Svedčí o tom aj samotná Lidl aplikácia, ktorá vám vždy zobrazí niekoľko typov oblečenia na úvodnej stránke. Stačí si len vybrať. Ak sa snažíte zabezpečiť si čo najnižšie ceny, Lidl kupóny sú určite skvelou možnosťou. Avšak platia len na niektoré produkty, a menej tak zaplatíte iba za vybrané položky. Ak chcete ušetriť naozaj maximum, využite peniaze späť od Tipli. Každý nákup sa tak stane o niečo lacnejší. Mať vyvážený rodinný rozpočet dnes nie je vôbec ľahké. Tipli môže byť vaším spoľahlivým pomocníkom pre čo najväčšie úspory.

Zdroj foto: Pixabay.com