Pôžičky bez registra – online

Máte záznam v registri a bojíte sa, že je pre Vás pôžička u väčšiny poskytovateľov nedostupná? Potom práve vám je určená pôžička bez registra, ktorá záznam v registri v mnohých prípadoch toleruje – vaša bonita a schopnosť splácať je posudzovaná individuálne.

Banky pôžičky bez registra neposkytujú, je treba obrátiť sa na nebankovú sféru. Ak sa uspokojíte s čiastkou niekoľkých stoviek Eur, je k dispozícii pôžička pred výplatou, ktorá môže byť schválená aj ľuďom s negatívnym záznamom v registri, ak ide o menej závažný „prešľap“.

Pre vyššie sumy je k dispozícii TopPôžička, ktorá registre posudzuje individuálne. Záleží na celkovom posúdení Vašej bonity. Poslední varianta je americká hypotéka „bez registra“, u ktorej však potrebujete ručenie nehnuteľností.

Úverové registre sú jedným z nástrojov ako poskytovatelia pôžičiek posudzujú bonitu žiadateľov a tým ich schopnosť splácať pôžičky. Účastníci týchto registov sú banky a nebankové spoločnosti.

Najvýznamnejšie úverové registre sú: SOLUS, Spoločný register bankových informácií SRBI a Nebankový register klientskych informácií NRKI.

Online vybavenie

Ponúkame pôžičku pred výplatou, ak potrebujete väčšiu sumu, tak využite TopPôžičku alebo pôžičku Proficredit.

Všeobecne však platí, že u pôžičiek, ktoré tolerujú negatívne záznamy v registroch, je potrebné počítať s vyššou úrokovou sadzbou a RPMN.