Hracie automaty s veľkými výhrami na Slovensku v roku 2023

Výkladná skriňa kasína môže obsahovať stovky automatov. Len niektoré z nich umožňujú hráčom počítať s jackpotmi. V roku 2023 odborníci na hazardné hry na Slovensku upozornili na niekoľko modelov.

786 Výherný automat od spoločnosti FunTa Gaming

Tento výherný automat patrí do kategórie „777“ a „Classic“. Bol vyvinutý dodávateľom v roku 2023. Volatilita automatu je na priemernej značke a jeho návratnosť zo stávok je 95 %. Casino dobitie cez sms vám pomôže rýchlo začať hrať tento automat.

Minimálne na jedno roztočenie môže hráč staviť od 1 mince a maximálne až 500 mincí. Hracie pole v hre je malé, má len jeden riadok, na ktorom sa nachádzajú tri valce. 

Vyplatené kombinácie v hre môžete určiť podľa jednej výhernej línie – sprava doľava. Na vytvorenie výhernej kombinácie môžu byť potrebné 2 alebo 3 karty v závislosti od konkrétnych symbolov.

Hra je vybavená ďalšími funkciami, ako napr:

  • Opakované roztočenie;
  • Symbol Wild;
  • Jackpot.

Hlavné herné symboly boli vytvorené v podobe BARov rôznych farieb, nápisov „Wild“, číslic, ako aj „3x“ a „5x“. Celkovo je v hre k dispozícii 19 variantov reťazcov, ktoré môžu hráčovi priniesť výhru. 

Jedným z nich je Jackpot, ktorého vypadnutie prináša x9999 vsadenej sumy. Na to je potrebné chytiť na hracej ploche tri zodpovedajúce ikony. Divoký symbol v automate môže nahradiť všetky ostatné ikony okrem Jackpotu. 

JP Mahjong od FunTa Gaming

Tento výherný automat patrí do žánru „Kocky“. Jeho dizajn bol vytvorený v ázijskej tematike. Minimálne na otáčanie v hre môže hráč vložiť 1 mincu a maximálna stávka je obmedzená na 500 mincí.

Veľkosť maximálnej výhry v rámci jednej rotácie je 2 500 000 herných mincí. Automat má 4 rady, na ktorých sa nachádza 5 valcov. Výherné kombinácie sa určujú podľa 1024 výherných línií.

Rozptyl automatu je na priemernej úrovni a jeho návratnosť teoreticky dosahuje hodnotu 95 %. Automat podporuje aj množstvo ďalších funkcií, medzi ktoré patria napr: Bonusová hra, Točenia zdarma, Jackpot, Hromady ikon, Symboly Wild a Scatter.

Ikony hry s nízkou výplatou sú: Dvojitý bambus, dvojité bodky, päť bambusov a päť bodiek. Za kombinácie s nimi získa hráč peňažnú výhru vo výške 0,10 až 1 minca.

Stredne platiace ikony sú symboly Osmička, Biely drak a Červený drak. Za kombinácie s nimi hráč získa výhru od 0,30 do 4 herných mincí. Najlukratívnejšou kartou je Zelený drak, ktorý vo výherných kombináciách prináša výhru 0,75, 3 alebo 5 kreditov. 

Vytvoriť výhernú kombináciu možno z 3, 4 alebo 5 rovnakých ikon, ktoré padli na jednom z vyplatených smerov. Pomocníkom pri vytváraní kombinácií bude symbol Wild, ktorý môže okrem špeciálnych symbolov nahradiť akékoľvek iné ikony. 

Gang Wild od spoločnosti Pragmatic Play

Tento výherný automat bol predstavený v roku 2023. Možno ho priradiť k žánrom ako „Dobrodružný“ a „Kriminálny“. Príbeh v hre je venovaný téme Divokého západu a hráč má možnosť stať sa členom kovbojského gangu.

V automate sa nachádzajú také doplnkové možnosti, ako napr: Divoký symbol, Symbol Scatter, Kaskádové symboly, Točenia zdarma. Minimálna stávka na jedno roztočenie je 0,20 mince. Maximálnu na roztočenie môžete vložiť až 240 kreditov. V rámci jedného točenia môže hráč strhnúť kôš v hodnote až 2 400 000 herných mincí.

Cena mince sa dá nastaviť v rozmedzí od 0,01 do 1,20. Na jednu líniu možno vložiť od 1 do 10 mincí. Úroveň rozptylu automatu je na vysokej pozícii a jeho teoretická výhra je 96,04 %.

Hracia plocha má 6 valcov umiestnených v 4 riadkoch. Výherné kombinácie je možné vytvoriť v súlade so 4096 smermi. Na ich vytvorenie musíte na výhernej línii chytiť 3, 4, 5 alebo 6 rovnakých piktogramov. 

Obrázok s gangom plní úlohu mystického symbolu, ktorý sa môže objaviť na ktoromkoľvek valci a premeniť sa na výherný symbol. V ikonách s portrétmi kovbojov boli skombinované symboly Wild a Scatter. Celkovo sú k dispozícii štyri ich varianty. Keď vypadnú v počte niekoľkých kusov, aktivujú násobiteľ x2, x3 alebo x4, ktorý sa určuje náhodne. Tri alebo štyri takéto ikony spustia sériu kôl bonusových zvitkov.